Rocky Pauw steekt Hasta la vista van Frans Bauer in een nieuw jasje.

Omdat volgens Rocky Pauw de wereld momenteel redelijk op de kop staat met alle covers, die in alle soorten en maten verschijnen, heeft hij heel goed nagedacht of hij een compleet nieuwe productie moest laten te maken of toch een oud plaatje in een nieuw jasje wilde steken.

Hij heeft gekozen om het nummer ‘Hasta La Vista’ van Frans Bauer door producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio onder handen te laten nemen. Met name de vrolijke accordeonklanken geven de track meteen al een enorm feestgehalte. Rocky: ‘En dat was ook mijn insteek. De keuze om een liedje van Frans Bauer te laten bewerken heeft grotendeels te maken met mijn opvoeding. Van kleins af aan ben ik opgegroeid met muziek van Frans. De tekst is wel iets aangepast en het tempo opgeschroefd.