Robin Topper – Als de Brandweer naar de kroeg

Robin Topper, beroepsbrandweerman in Haarlem en zanger uit de bollenstreek, is verheugd om zijn nieuwste single “Als de brandweer naar de kroeg” aan te kondigen. Dit nummer markeert zijn vijfde release en is een meeslepende en feestelijke toevoeging aan zijn groeiende muzikale repertoire.

Met een unieke combinatie van zijn passie voor zingen en zijn toewijding als brandweerman, brengt Robin Topper een opwindend en verfrissend geluid naar de Nederlandse muziekscene. Met “Als de brandweer naar de kroeg” laat hij zijn veelzijdigheid en creativiteit zien, terwijl hij zijn eigen weg bewandelt als artiest. “Als de brandweer naar de kroeg” is het vervolg op Robin Toppers vorige single, “Wordt jij mijn topper”, die goed werd ontvangen door het publiek en radiostations in het hele land. Dit nieuwe nummer is geproduceerd door Hans van Vondelen, terwijl de teksten zijn geschreven door niemand minder dan Hans Louwens.