Richard Kuiper komt met nieuwe single ‘Als in de hemel nou een kroeg is’

Richard Kuiper uit het Brabantse Aalburg is sinds een jaar actief bezig met zingen, maar komt nu al met een derde single uit, met als titel “Als in de hemel nou een kroeg is”.

Hoewel ik met mijn 53 jaar nog een groentje ben in de artiesten wereld is mij wel opgevallen dat de hollandstalige feestmuziek de lekkere meezingers toch het beste aanslaan in Nederland. Dus dacht ik, daar moet ik ook iets mee doen. Maar waarom deze titel dan zullen velen denken, ik ben zelf helemaal niet zo gelovig maar zeg nu eerlijk als je wat ouder word denk je toch allemaal wel eens aan je laatste dag op deze aarde .Wanneer zal dat zijn en is er hierna nog iets. Toen dacht ik ineens! stel je gaat naar de hemel en het leven gaat daar gewoon door muziek, feest en zelfs een kroeg. Dat doet het einde toch veel minder pijn. Toen heb ik pen en papier gepakt en ben dit nummer gaan schrijven. “Als in de hemel nou een kroeg is”. Ben ermee naar Roy Otters gegaan en die was laaiend enthousiast en heeft een heerlijke orkestband erbij gemaakt. De videoclip is ook door Roy Otters gemaakt, een clip met een knipoog, maar super leuk geworden. Hoe de toekomst eruit gaat zien, ja ik weet het niet, ik heb geen glazen bol. Maar wat ik wel weet is dat ik zeker muziek blijf maken. Ik krijg ook vaak de vraag of er nog een duet met mijn dochter Bo Kuiper komt, dus dat word denk ik het volgende. Geen cover maar nu een eigen nummer dus werk aan de winkel .maar eerst benieuwd wat de mensen van deze nieuwe gaan vinden .ik hoop net zo leuk als ik hem vind geworden aldus een trotse Richard Kuiper.