Nieuwe single Marinho ‘Een Wonder’.

Na zijn succesvolle singles ‘Griekse Nacht’ en ‘Bimba Bella’ die afgelopen jaar zijn uitgebracht is. Marinho uit Arnhem opnieuw de studio ingegaan om daar een oud nummer van de Amerikaanse zanger Dean Martin (That’s Amore uit 1953) op te nemen.

Uiteraard in een geheel nieuwe, eigentijdse uptempo versie en met Nederlandse tekst.

Ook ditmaal heeft Marinho ervoor gekozen om zijn nieuwe single ‘Een Wonder’ te laten produceren door Manfred Jongenelis, waarbij de snaren van de gitaren weer bekwaam werden bespeeld door Zonzo Basily met accordeonpartijen van Manfred Jongenelis. Het geheel werd compleet gemaakt met het geweldige achtergrondkoor van Jody Pijper, Manfred en Sharona Jongenelis.
Samen met de opgenomen videoclip geheel in de stijl van de liefde zal dit nummer ongetwijfeld veelvuldig op de Nederlandstalige zenders/sociaal media te beluisteren zijn.