Nieuwe single Dries Roelvink ‘Wordt ’t Ja, Wordt ’t Nee’.

´Wordt ’t Ja, Wordt ’t Nee´. Dat is de titel van de nieuwe single van Dries Roelvink die op 18 augustus uitkomt. Het was Evert Santegoeds die tijdens een interview Dries attendeerde op dit liedje dat zijn man Robert Halewijn ruim 25 jaar geleden had uitgebracht. Het origineel dateert uit 1961 en is geschreven door Jacques Brel, niet de minste!

 

Het is vervolgens door Rod McKuen, The Fortunes en Terry Jacks uitgebracht. Het werd wereldwijd een hit en kwam op nr.1 in de Bilboard Top 100. De Nederlandse tekst is geschreven door de inmiddels overleden Jan Rot samen met Astrid Nijgh.

Dries is met producer Bram Koning de Tilburgse studio van Mario Veltman ingedoken en ze hebben de single iets meer naar deze tijd gebracht. De sfeer is echter hetzelfde gebleven. Een heerlijk feelgood liedje dat volledig bij Dries past!