Nieuwe knaller van een single voor Frank Hoek

Collega artiesten kregen al een voorproefje en waren razend enthousiast. Het nummer wordt nu al door een aantal gebombardeerd tot de beste tot nu toe: het nieuwe nummer van Frank Hoek “Ik was opeens verliefd op jou” is 18 augustus zal worden gelanceerd.

De bijbehorende clip is inmiddels opgenomen in de horecagelegenheid van Vakantiepark Dennenoord in Boxtel, waar de zanger woonachtig is.
“Ik was opeen verliefd op jou” is wederom van de hand van de zanger zelf. De puntjes op de I en het bijbehorende arrangement zijn gedaan in de studio van Manfred Jongeneel in Ettenleur. Het is de opvolger van de carnavalskraker “Manuel de Mexico”.
“Ik was opeens verliefd op jou” is voor velen ongetwijfeld heel herkenbaar en sterker eigenlijk nog voor Frank Hoek zelf ook. “Bij het nummer ben ik geïnspireerd door mijn relatie, die onlangs voorbij is gegaan. Al luisterend voel je mijn emoties. Het is vrolijk, met een dubbele bodem vanwege een voorbijgaande liefde”. Frank Hoek timmert inmiddels al 35 jaar aan de muzikale weg. Hij is een graag geziene gast in tal van horecagelegenheden en feesttenten en heeft over optredens niet te klagen. Hij wordt ook wel de “gezelligste zanger van Nederland” genoemd. “Gemiddeld sta ik 1 of 2 keer per week op de bühne en ik hoop dat na het verschijnen van deze single er nog veel meer bij zullen komen. Het ligt goed in het oor, is lekker commercieel en je zingt het eigenlijk meteen mee”.