Lieke Grey en William Smulders nemen je mee in de zomerse  opzwepende muziek van trompetten en gitaren…

De passie voor muziek is wat Lieke Grey en William Smulders verbindt, dat hoor je en voel je. Beide bewegen zich sinds hun tienerjaren in de wereld van muziek en entertainment.

In de 10 jaar dat ze nu samen optreden brachten zij met succes diverse Engelstalige singles uit en een prachtig verzamelalbum die goed werden ontvangen bij radio en tv. William is naast zanger ook een virtuoze gitarist die sneller van akkoorden kan wisselen dan met het blote oog zichtbaar is. Voeg daarbij zijn diepe stem die medebepalend is voor zijn vele optredens en zijn platensuccessen zoals de Nederlandstalige single “Desiree” waarmee hij in het verleden een hit scoorde. Lieke is een ervaren zangeres en heeft een warm en vol stemgeluid en zingt tijdens haar optredens een breed repertoire.

Lieke & William nemen je mee in de zomerse opzwepende muziek van trompetten en gitaren, liefdestaferelen zoals vakantieliefdes die dikwijls eindigen in verdriet maar ook in geluk. Met hun volle en warme stemgeluid, inleving en overgave weten zij de mensen vol te raken. Ondersteund door diverse live muzikanten hebben zij er iets moois van weten te maken! De tekst is geschreven door Roel van Jongenelen die samen met William het nummer heeft gecomponeerd.