Lena Niro komt met prachtige ‘Driftwood’

De meeste artiesten starten op jonge leeftijd met hun carrière. In heel wat bio’s lees je dan ook ‘hij of zij zong al van jongs af aan’, waarna de eerste serieuze stappen in de muziekbizz worden gezet op vrij jonge leeftijd.

Lena Niro daarentegen is een laatbloeier. Misschien maar goed ook want het is nu net haar levenservaring wat haar composities en teksten interessant maakt. Zinvolle thema’s, onderwerpen gegrepen uit het leven, dat in combinatie met haar hese ietwat doorrookte stem sleept je sowieso mee in haar verhaal. Ze schrijft, of beter beschrijft, situaties herkenbaar voor velen. Lena Niro is er van overtuigd dat muziek perfect kan weerspiegelen wat wij allemaal voelen. Lena Niro is een self-made woman. Na een periode van zelfstudie kan ze zich meer dan behelpen op gitaar, bas en piano. Ze nam eveneens de tijd ter vervolmaking in het schrijven van songs. Bouwde langzaam en gedreven aan een eigen opnamestudio, en omringde haar met het juiste team, ervaren mensen die de perfecte aanvulling zijn bij Lena’s artistieke ambities en haar visie omarmen. Lena Niro laat eindelijk haar productie(s) op de wereld los. Ze zal bij menig onder ons zeer zeker een gevoelige snaar raken. Sluit even je ogen en laat je doordringen met de emoties van het prachtige ‘Driftwood’ Lena Niro is een blijvertje!