LARS GROENINK PRESENTEERT ALLERNIEUWSTE ZOMERHIT

Zomer in Nederland (nouja, even niet) … daar hoort een ultieme zomerhit bij! Samen met vrienden feesten op een zwoele zomerdag of gewoon zomaar om het zomerse gevoel te voelen. Zanger Lars Groenink presenteert een knaller van een zomerhit met de titel “Ga Met Ons Mee”.

Razende Bol videoclip

De videoclip ‘Ga Met Ons Mee’ is opgenomen op de Razende Bol, een grote unieke zandplaat midden in zee tussen Texel en Den Helder, met toekijkende zeehonden. Normaal kan het daar behoorlijk spoken maar voor de clipopname was het bloedje heet, bijna windstil en dat is aan de rode konen van de zanger goed te zien. De clip straalt helemaal uit waar het nummer over gaat.

Bio:

Lars Groenink (1993) is geboren en getogen te Den Helder. Al op jonge leeftijd komt hij in aanraking met muziek, zang en dans. Zo gaat Lars al op jonge leeftijd bij een operette vereniging genaamd “Lentebloemen” en doet hier veel ervaring op. Daar ontdekt hij dat zingen iets is wat hij het liefste doet en oefenend dan ook iedere dag op zijn slaapkamer. Op alle feestjes staat Lars graag in de spotlight en besluit daarom om het zingen ook op verjaardagen en feestjes te gaan doen.
De Amsterdamse smartlappen en de grootste Nederlandstalige hits weet Lars dan ook snel uit zijn hoofd te leren. Inmiddels is Lars in Den Helder en de wijde omstreken bekend geworden als entertainer, als een volkszanger die sfeer en plezier brengt bij feesten en evenementen.
De optredens kregen ook een steeds meer professionele ‘ondertoon’. Zo stond Lars de afgelopen jaren op een aantal dinnershows samen met bekende zangers als Danny de Munk, Dries Roelvink en Silver Metz.
Doordat Lars ervoor heeft gekozen om het zingen niet fulltime, maar naast zijn werk te doen, is het ook voor hemzelf altijd een feestje. Dit straalt hij dan ook uit en weet ieder publiek van jong tot oud altijd mee te krijgen met zijn (veelzijdige Nederlands repertoire) Nederlandstalige hits tot gezellige meezingers.