Jurgen Geers in duet met Rita Oldenhove “Onze liefde”

Inmiddels is de naam Jurgen Geers in het Nederlandstalige muziekwereldje al vaker gehoord door de vele singles die hij op zijn naam heeft staan. Deze goedlachse zanger kwam in contact met Rita Oldenhave, die ook al vele jaren zingt, tijdens 1 van de optredens.

De klik was er gelijk en met wederzijds goed vinden van hun partners, zijn ze bij volksproducer Martin Sterken de studio ingedoken om daar een heel mooi en vooral vrolijk duet op te nemen.
De videoclip had nogal wat voeten in de aarde omdat het telkens regende wanneer dit gepland stond….maar eind goed al goed! De heren van CreAgency heb er weer een vakkundige videoclip gemaakt rondom het lied “Onze liefde” dat door Jurgen zelf is geschreven! Een duet om u tegen te zeggen en wie weet wat de toekomst nog zal brengen!