JOHN SPENCER HIT ‘’N STEELGITAAR, ‘N GLAASJE WIJN’ 40 JAAR LATER DOOR RICARDO HANENBERG IN NIEUW JASJE GESTOKEN

Het gaat goed met de carrière van Ricardo Hanenberg. Na de release van ‘Schenk Mij Jouw Mooiste Droom’ presenteert hij met ‘’n Steelgitaar, ’n Glaasje Wijn’ alweer zijn tweede release van 2023. Dit keer koos hij voor een nieuwe bewerking van de Paul Anka klassieker ‘A Steel Guitar And A Glass Of Wine’ welke in 1983 naar het Nederlands vertaald werd door John Spencer, die er een dikke hit mee scoorde.

Nu, precies 40 jaar later, vond Ricardo het tijd om samen met zijn producers Sonic Solutions ‘’n Steelgitaar, ’n Glaasje Wijn’ in een nieuw jasje te steken. “Ik merk tijdens mijn optredens dat het publiek graag herkenbaarheid hoort. Aan die vraag probeer ik met mijn nieuwe single te voldoen, en ik merk dat het liedje al goed aanslaat tijdens mijn optredens. Ik hou zelf van rock ’n roll en zing altijd wat rock ’n roll liedjes op de bühne. Daar sluit de nieuwe single naadloos op aan.” aldus de sympathieke zanger.

Ricardo hoopt met de nieuwe single een volgende stap te maken op de muzikale hitladder.

De single verschijnt via Hit It! Music en is te streamen en te downloaden op de bekende portals. Een videoclip is te zien op de clipkanalen.