Jan Booi & Sidney Jr – In ieder stadje

Jan Booi & Sidney JR. kunnen hun borst natmaken als hun duetsingle ‘In ieder stadje’ zich als een olievlek over Nederland gaat verspreiden. De kans is namelijk meer dan aanwezig dat deze ritmische, tropisch getinte, energieke uptempo plaat de potentie heeft om de boeken in te gaan als dé zomerhit van 2023.

Sidney JR. vond het weer een keer leuk om vanuit de volkse hoek zijn stem te laten horen als rapper. Dat idee stond al langer op zijn lijstje en dan niet alleen met z’n vader Sidney Bischoff, maar ook een keer met een leeftijdsgenoot. Sidney JR. had het initiatief genomen om dit project door producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio uit te laten werken. Frank dacht meteen aan Jan Booi omdat hun roots allebei op het kamp liggen. Daarnaast is Booi bezig met een album waarvoor deze track ook zeer geschikt is.