Harold Savenije komt met 2e single uit. “Ik zal geen traan meer om je laten”, van Corrie en de Rekels

Harold Savenije is naast zijn werkzaamheden in de koerier business ook nog eens actief als artiest. Ondanks zijn drukke werk komt hij na zijn debuutsingle “Want als je me nou zou zien” met een geweldige nieuwe single “Ik zal geen traan meer om je laten”

Het origineel is van Corrie en de Rekels uit 1969, maar producer John Haze van JH Producties heeft samen met Harold er weer een mooie nieuwe productie van gemaakt. Dit nummer komt uit onder het label van All 4You Records en de promotie is in handen van Willem de Bie Music Promotion. Ik hoop natuurlijk dat het publiek van mijn zangkunsten en het nummer gaat genieten, en dat er een vervolg op komt. Je weet nooit wat de toekomst brengt, aldus een trotse en blije Harold Savenije.