Frank Oomen – Ik heb jou altijd al willen kussen

Er zijn niet veel muzikanten die op hun 64ste een debuutsingle uitbrengen. Ondanks dat Frank Oomen z’n hele leven al bezig is met muziek heeft hij nooit de behoefte gehad om een single uit te brengen. Nu is de tijd rijp om z’n droom waar te maken om een eigen single uit te brengen.

Hij ging daarover in gesprek met Leen Zijlmans, die hij van vroeger kende. Zijn tip om met Frank Verkooyen contact op te nemen, heeft Oomen dan ook opgevolgd. Frank: ‘Ik gaf bij Frank aan dat ik een vlot nummer met bepaalde instrumenten wilde hebben. Frank werkt met live artiesten en niet uit een doosje. Dat is ook de reden dat Daniël Metz de accordeonpartijen heeft ingespeeld. Ik vind hem heel goed. Ik heb zelf ook accordeon gestudeerd op het conservatorium in Tilburg en weet daarom waar ik over praat. Zo is mijn debuutsingle ‘Ik heb jou altijd al willen kussen’ ontstaan en ben er maar wat trots op.’