DENNIS JONES VERZAMELT HITS OP ALBUM ‘OUZO & ANDERE HITS’

Dennis Jones scoort momenteel een zomerhit met de single ‘Ouzo’. Nu verschijnt het album ‘Ouzo & Andere Hits’ met daarop de leukste Dennis Jones liedjes van de afgelopen jaren.

Natuurlijk bevat ‘Ouzo & Andere Hits’ behalve ‘Ouzo’ ook het onlangs verschenen duet met Jolanda Zoomer ‘Niet Verdiend’, alsmede bekende liedjes zoals ‘Pak Me Kus Me’, ‘Wat Ik Ook Doe’, ‘Zonder Jou’, ‘Wij Gaan Altijd Door’ e.v.a.

Als bonus tracks bevat ‘Ouzo & Andere Hits’ ook de extended mix van het duet met Jolanda Zoomer ‘Niet Verdiend’ en een exclusieve niet eerder verschenen lange versie van de actuele hit ‘Ouzo’.

1 Ouzo (radio edit) 2 Niet Verdiend (duet met Jolanda Zoomer) 3 Soms Wil Ik Wel Een Keer Met Jou 4 Zonder Jou (DJ Henry Remix) 5 Pak Me Kus Me 6 Het Voelt Zo Goed (Zo Moet Het Blijven) 7 Red Me Als Je Kan (S.O.S.) 8 Deel Van Jou (duet met Sophie) 9 Jij Bent Mijn Zonneschijn 10 Wat Ik Ook Doe 11 Kom weer Terug Bij Mij 12 ’n Doosje Vol Met Liefde 13 Wij Gaan Altijd Door 14 Jaag Je Dromen Achterna (met Sjaak & Peer) 15 Nu Ga Ik Leven 16 Jij Bent Van Mij Vannacht 17 Ondersteboven 18 Au Revoir 19  Niet Verdiend (duet met Jolanda Zoomer) (Matt Pop extended mix) 20 Ouzo (lange versie)