Bryan Stricker – Hou van mij

Na een jaar van intensieve creatieve inspanning, is de getalenteerde zanger Bryan Stricker verheugd om zijn nieuwste single “HOU VAN MIJ!” te presenteren aan zijn trouwe fans en muziekliefhebbers.

De single markeert niet alleen een nieuw muzikaal hoofdstuk voor Stricker, maar ook een spannende samenwerking met het getalenteerde productie duo, Producer Erah en songwriter Sander de Groot. “HOU VAN MIJ!” is volledig ingespeeld met live instrumenten, wat een authentieke en meeslepende luisterervaring garandeert. Met zijn kenmerkende stem en onmiskenbaar talent heeft Bryan Stricker een bijzondere plek veroverd in de harten van zijn fans sinds zijn vorige release “LAAT MIJ MAAR LEKKER LEVEN”. Nu, met “HOU VAN MIJ!”, trekt hij alle registers open en introduceert hij een frisse klank die zowel zijn artistieke groei als zijn diepgaande passie voor muziek weerspiegelt.