Boris van der Ham komt met verrassend uptempo pop nummer.

Op 24 augustus komt het uptempo nummer ‘Mijn Vrienden’ uit van Boris van der Ham. Boris schreef zowel de tekst als de muziek; het nummer is geproduceerd door Bjørgen van Essen.

Boris: “Het is echt een feestnummer, met een enorm tempo, en een lekkere ’80/’90 vibe. De tekst van het nummer gaat over vriendschap in al zijn soorten. Soms is iemand eerst een vijand van je, of gewoon een kennis. Maar dan is er een moment van inzicht waarop je weet: “Nee, dit is een vriend! Ik weet uit eigen ervaring dat die hechte vriendschappen vaak een levenslang meegaan, langer dan sommige relaties. Dit nummer viert de vriendschap.”

De komende maanden werkt Boris aan zijn derde album dat in 2024 zal uitkomen. ‘Mijn vrienden’ is vanaf 24 augustus te horen op alle streamingsdiensten. De bijbehorende videoclip is gedraaid bij club Radion in Amsterdam met jonge acteurs als Tiga Koppes, Jayden Cathalina, Oskar Transue en Guusje Smit.