Ach Wat Geeft Dat Nou – Henk & Alicia

Henk Klos (1969) en Alicia Klos (1998) vormen samen sinds 2018 een Nederlandstalig vader-dochter duo. Na 5 jaar is dit duo dan ook niet meer weg te denken uit de Nederlandstalige
muziekwereld.

In samenwerking met topproducer Manfred Jongenelis en Carlo Rijsdijk hebben Henk en Alicia een nieuwe single opgenomen met als de titel: ‘Ach Wat Geeft Dat Nou’, waarvan de videoclip is geschoten door Ron de Cameraman (bekend van SBS6 ‘ik geloof in mij’). Alicia heeft in het dagelijkse leven een eigen logopediepraktijk en heeft zodoende ook veel contacten met artiesten. Zo is zij bekend geworden als de logopediste van zanger Rutger van Barneveld in de serie ‘Ik geloof in mij’ van SBS6. Henk is eigenaar van Sweetlake print (bedrukken van kleding) en door deze werkzaamheden ook verweven met de entertainment wereld. Dit duo vindt het heerlijk om in de schijnwerpers te staan en genieten van alles wat op hun pad komt. Luister en maak wederom kennis met dit vader en dochter duo en geniet met hun mee!