Wesley Ponsen komt met nieuwe single

Wesley Ponsen komt met nieuwe single ‘Ik Ben Niet Hip’ én is binnenkort te zien op TV!

Wesley Ponsen komt op 30 juni met een nieuwe single, en dat is er niet zomaar één. De titel van deze nieuwe single is ‘Ik Ben Niet Hip’, welke je bekend kan voorkomen. Het is namelijk een remake van Patricia Paay haar single uit 1967 met de titel ‘Je Bent Niet Hip’. Die single was destijds een Top 40 hit.

Wesley heeft de single inmiddels al een aantal keren live gezongen. “Elke keer als ik deze single live doe dan krijg ik heel veel leuke reacties en doet het publiek lekker mee. Ik kan dan ook niet wachten om de single uit te brengen!” aldus een enthousiaste Wesley.

Daarnaast zal Wesley vanaf 17 augustus te zien zijn op NPO1, in het EO-programma ‘Waar Doen Ze Het Van?’. Hierin wordt het gezin van Wesley gevolgd waarbij ingezoomd wordt op de inkomsten en uitgaven van de familie.