“Waar is het Feestje” Zomers en Ondeugend.

Martin kondigt met veel enthousiasme de release aan van zijn nieuwste single “Waar is het feestje”. Het nummer, geproduceerd door Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio, belooft een vrolijke zomerplaat te zijn met een ondeugende twist.

Martin kreeg een telefoontje van producer Frank Verkooyen, die hem vertelde dat hij een tekst en melodielijn had ontvangen van Pascal de Vormer. Verkooyen was ervan overtuigd dat dit nummer perfect bij Martin zou passen.

“Waar is het feestje” is een aanstekelijke oorwurm geworden, met een zomerse sfeer en een licht ondeugende tekst. De single “Waar is het feestje” is vanaf vandaag beschikbaar op alle digitale platforms en kan gestreamd en gedownload worden. Martin nodigt zijn fans uit om mee te zingen en te genieten van deze zomerse hit. Het feestje begint nu!