Voor de band  The Euros geëindigd de avond in een groot drama.

Wat een fantastische avond moest worden afgelopen zaterdag is voor de band  The Euros geëindigd in een groot drama.

De band laat weten;
Iemand uit het publiek kreeg een poederblusser van de organisatie te pakken en besloot tijdens het laatste nummer van onze show deze blusser leeg te spuiten over het podium. Met deze “grappige” actie heeft deze persoon er in een paar seconden voor gezorgd dat al onze instrumenten, maar ook al onze special effects, mengpanelen, lichten en andere technische apparatuur direct zijn afgeschreven. Brandblus poeder is een regelrechte killer voor elektronica. We kunnen niks meer gebruiken van alles waar we de afgelopen jaren keihard voor gespaard en gespeeld hebben. De financiële schade is enorm en ook mentaal is dit voor ons als band een grote klap. Wij zetten samen met ons geweldige team alles op alles om de komende shows te kunnen spelen. Deels met de handen in het haar, deels met strijdlustigheid. We hopen op een goede afwikkeling en een rechtvaardige afloop zodat we zo snel mogelijk weer zonder zorgen kunnen doen wat we het liefst doen.
Heel erg veel dank voor alle lieve berichten die we inmiddels hebben ontvangen. Dat doet ons erg goed!
XXX ⚜️ The Euros