TOPPERS IN CONCERT OP VRIJDAG 24 & ZATERDAG 25 MEI 2024 TERUG IN JOHAN CRUIJFF ARENA

Enkele weken geleden maakten De Toppers bekend dat ze voor hun Toppers in Concert zich volledig gaan richten op mei 2024. Vandaag mogen ze bekend maken dat Toppers in Concert op vrijdag 24 en zaterdag 25 mei 2024 terug zal keren naar de Johan Cruijff ArenA.

Toppers; ‘We werden werkelijk overstelpt met enthousiaste reacties over de afgelopen editie en het terugkeren naar mei. Maar ook de vraag welk weekend dan in mei 2024 kwam talloze keren voorbij. Daarom hebben we ervoor gekozen nog voor de zomer de data bekend te maken. Na de zomervakantie volgt er veel meer nieuws, maar nu kan iedereen vast een kruis in de agenda zetten’.
Let op! De kaartverkoop is nog niet begonnen. Er zijn nog géén officiële tickets verkrijgbaar. Na de zomervakantie volgt meer nieuws over o.a. start kaartverkoop en het thema.