Thuis Bij Jou’ nieuwe single van Thomas Berge

‘Na een periode met vele studiodagen voor het maken van nieuwe muziek, is het weer tijd om van mezelf te laten horen’, aldus de zanger uit Alphen aan den Rijn. ‘Thuis Bij Jou’ is een nummer dat de luisteraar meteen in een positieve stemming brengt.

Het gevoel van thuis komen geeft mij warmte en geborgenheid. Dat is wel eens anders geweest’, vervolgt Thomas. ‘Het moment waarop je terugkeert naar een plek die vertrouwd en comfortabel is en waar je jezelf kunt zijn. Ik heb dat op dit moment met mijn fijne gezin en dat voelt zo goed!’.

De single wordt ondersteund met een prachtige videoclip waarin het verhaal van een verlangen naar geborgenheid, warmte en liefde sterk naar voren komt. Hierin zijn de vertrouwde gezichten en dierbaren van Thomas Berge omringd met elkaar. Want thuiskomen is natuurlijk meer dan alleen een fysieke plek.

De nieuwe single is vanaf nu overal te beluisteren. En vergeet niet: “Ga jij naar links, ga ik naar rechts, maar ik kom altijd thuis bij jou”.