Saskia Soulful komt met nieuwe single “Hoe kan ik weten”

De bekende zangeres Saskia Soulful die al op veel grote podiums heeft gestaan komt met een nieuwe single “Hoe kan ik weten” met compleet nieuwe sound en een Nederlandse tekst.

Alweer enkele jaren maakt Saskia deel uit van Lumineux Music een label dat eigenzinnig is. Samen met Miriam Brouwer heeft Saskia zelf de tekst bedacht en producers Brad Grobler van Big Productions heeft een arrangement gemaakt. De overige onderdelen en eind touch is gedaan door Producer Jordan. Er is dit keer gekozen om te werken met animatie ipv een videoclip uiteraard is deze content van de hand van Future Films. Bij het uitkomen van deze single wat eigenlijk gezien mag worden als tussen project zijn producers Brad & Jordan alweer druk met de vervolgsingle voor Saskia. De single komt uit op het label Lumineux.