Sandra Vanreys  komt met Nederlandstalige single

Sandra Vanreys behoeft eigenlijk geen introductie. Ze heeft meer dan 30 jaar bühne ervaring op binnen en buitenlandse podia, een eigen stemgeluid, sympathieke uitstraling en de capaciteit om elk publiek voor zich te winnen.

Zij is inmiddels acht keer uitgeroepen tot beste countryzangeres van Nederland door lezers van het maandblad Country Gazette.

Ook de radiostations weet  haar muziek te waarderen want je hoort de muziek van Sandra op vele (inter) nationale radiostations. Na de internationale (Airplay) successen van haar Engelstalige singles het afgelopen jaar  is het nu weer tijd voor een Nederlandstalige single.  “Het feit” is de titel van de single en is te downloaden en  streamen via de diverse portals. Natuurlijk hoopt ze ook met deze single weer vele muzikale harten te veroveren.