Rik Hoogland zingt over het mooie “Ameland”

Het was even wachten maar hier is hij dan de nieuwe single van Rik Hoogland in de volksmond ook wel Singingrik genoemd of Mister Utrecht. Deze al jaren zeer populaire zanger bij het publiek van o.a. FC Utrecht kent ieder podium groot en klein.

Zijn diershows zijn een begrip geworden in geheel Nederland. Enige tijd terug al liep Rik met het idee om de single Ameland op te nemen. Na overleg met zijn vaste producer is hij de studio ingegaan van Roy Otters die naar een idee van deze producer een geheel nieuw arrangement heeft gemaakt.
Samen met zijn maatje Arjan van Zanten ook geen onverdienstelijk zanger is Rik naar de studio in Apeldoorn gereden en heeft hij het nummer bij ANRO Productions ingezongen. Bij een leuk nummer behoort een leuke videoclip en hiervoor is het team Van The Clip Academy ingeschakeld die er weer een leuke clip van hebben gemaakt. De nieuwe single komt uit op het vaste platenlabel van Rik Double You Music.