Richard ten Oever presenteert nieuwe single HARTJE VAN GOUD

HARTJE VAN GOUD is alweer de 10e single van de Utrechtse zanger Richard ten Oever. Met deze heerlijke Hollandse meezinger hoopt hij weer een stapje hogerop te klimmen op de muzikale Nederlandse ladder.

Ik heb gekozen voor een oude Nederlandstalige hit van de Heikrekels uit 1983 die later ook door Marianne Weber is gecoverd. HARTJE VAN GOUD is een vrolijke, eigentijdse, uptempo, meezinger geworden die het met name in de kroegen goed zal doen, aldus Richard.

JT Media is verantwoordelijk voor de productie en de muziek en tekst zijn geschreven door Fred Limpens en Wim van Gennip. De RTV-promotie wordt verzorgd door UltimateDisk en de videoclip volgt binnenkort! HARTJE VAN GOUD is vanaf nu te downloaden en te streamen via alle bekende kanalen.

Hopelijk gaan de radiozenders in Nederland en Belgiƫ de single een kans geven en gaat hiermee een droom van Richard in vervulling.