Nieuwe single voor Karina Coors

In navolging van het in 2021 uitgebrachte Waarom, Waarom, Waarom, pikt Karina haar tribute-project aan (ondermeer) Conny Vandenbosch weer op. Karina houdt van afwisseling, zoveel is duidelijk. Het originele nummer is van de hand van Janis Ian, die het in 1979 uitbracht als The Other Side Of The Sun.

In 1980 bracht Conny Vandenbosch een tribute album uit met uitsluitend nummers van deze dame in Nederlandstalige bewerkingen. Hierop is haar versie (De andere kant van de maan) terug te vinden. Nu, meer dan 40 jaar later, vond Karina het tijd om deze parel uit de vergeethoek te halen en het nummer opnieuw voor te stellen, doch evenwel trouw aan het originele arrangement van de betreurde zangeres Conny Vandenbosch, één van haar idolen die ons inmiddels ook reeds 21 jaar geleden verliet.