Nieuwe single Thomas Berge

Thomas Berge brengt zijn nieuwe single ‘Thuis Bij Jou’ uit, het vrolijke startschot van zijn samenwerking met Cornelis Music.

‘Thuis Bij Jou’ is een nummer dat de luisteraar meteen in een positieve stemming brengt. Het heeft een aanstekelijk ritme en een melodie die je niet uit je hoofd krijgt. Berge’s kenmerkende stemgeluid straalt warmte en oprechtheid uit, waardoor het nummer meteen bij de luisteraar binnenkomt! De songtekst vertelt het verhaal van een verlangen naar geborgenheid en liefde, en nodigt het publiek uit om zich mee te laten voeren op een reis vol optimisme en geluk. Op 21 juli verschijnt de gloednieuwe single!

“Ik kijk ontzettend uit naar deze release. Het is zo’n feel good nummer waar je spontaan vrolijk van wordt. Het is fijn om deze nieuwe fase in mijn carrière in te gaan met een nieuw team waar ik het volste vertrouwen in heb! ” aldus de zanger. De samenwerking tussen Thomas Berge en Cornelis Music belooft een spannend nieuw hoofdstuk in zijn muzikale carrière te worden. Cornelis Music, een bekend platenlabel dat bekend staat om zijn hoogwaardige producties en ondersteuning van getalenteerde artiesten, is enthousiast over de samenwerking met Berge.