Nieuwe single Nielson wordt een duet.

Groot nieuws!!! Heel soms kom je iemand tegen waar je muzikaal totaal mee klikt. Voor Nielson zijn volgende single is hij super trots om aan te kondigen dat hij de krachten heeft gebundeld met de geweldige songwriter en zangeres: Maxine!

Nielson; Ons nieuwe duet: “ Draaien “ komt uit op 18 augustus! Maar ben jij net zo ongeduldig als wij en wil jij ons liedje graag eerder horen? Dat kan! Pre-save NU hier de single, want als je dat doet laten we ons liedje misschien wel aan jou horen vòòrdat hij uitkomt via FaceTime! En om het nog mooier te maken kiezen Maxine en ik uit alle pre-savers ook 1 iemand uit om het liedje voor te komen spelen. Dus misschien zien we je binnenkort wel bij jou thuis!

Maar even tussendoor…

Wat een geweldig jaar is dit nu al, maar wat gaat het ongelooflijk snel. Voor mijn gevoel was ik me gisteren nog druk aan het maken over mijn debuut in Carré, maar dat was januari. Inmiddels gaan we alweer richting augustus en hebben we weer zoveel nieuwe verhalen gemaakt. Carré, Beste Zangers in Ahoy, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Pinkpop en vorige week nog Caprera!

En ondertussen gebeurde er naast het podium ook zoveel moois. Zo ben ik Ambassadeur geworden van de Voedselbank in Dordrecht. Een geweldig belangrijke organisatie die ik in mijn vrije uurtjes ga helpen om aan meer aandacht en geld te komen.

Niels, allemaal leuk, maar dit is een NIEUWSbrief. Je weet wel. Feitjes over dingen die nog niet bekend zijn. Oke oke oke… dan verklap ik het wel gewoon alvast aan jullie.

Zoals jullie weten komt er een nieuw album aan. Eentje waar ik de afgelopen twee jaar met veel plezier aan heb gewerkt en ik kan niet wachten om naast Moeilijk, Blus Me en Zweven de rest van deze vette plaat aan jullie te laten horen. Maar voor een vette plaat is er ook een goede naam nodig. Eentje die de lading dekt van alle nieuwe liedjes die erop staan en die heb ik gevonden! Sterker nog; ik kan niet meer terug want het artwork wordt al gedrukt. Shit, nu maak ik mezelf zenuwachtig haha. Gelukkig is de titel van het nieuwe album er een waar ik heel mijn leven al aan gewend ben. Goed, houd het nog even tussen ons, maar mijn vierde studio album heet: “Niels.“

Elk liedje op deze plaat gaat over dingen die iedereen vroeg of laat meemaakt. Dit album laat je naar deze thema’s kijken door mijn ogen. Hoe reageer ik op alles wat jij meemaakt? Dat gaan jullie horen op “ Niels “ en ik ben er ongelooflijk trots op en dankbaar voor dat ik deze muzikale reis weer mag en kan voortzetten!

Dussss zorg dat je die tickets voor de clubtour snel nog even pakt, want vanaf nu gaat het echt hard! Augustus, september, oktober… nog maar drie maanden en dan zie ik jullie allemaal om het nieuwe album samen te vieren! Ik kijk er heel erg naar uit om jullie daar te zien. En misschien nodig ik Maxine ook wel uit :).

Tot gauw en een hele fijne zomer allemaal!

Liefs, Nielson