NIEUWE SINGLE MARTINO BURGER

Martino Burger is geboren en getogen in Rotterdam en werd in 2016 ontdekt in zijn eigen café in Schiedam door tekstschrijfster Brigitte van den Heuvel.

In februari 2016 kwam zijn debuutsingle “Het is over” uit welke goed in de smaak viel bij het publiek.

Na deze debuutsingle zijn er meerdere singles verschenen waaronder de mooie ballad “Mijn liefste kind” , een country duet met Meriam Bruggink, en het door Jacques Herb geschreven “Ben ik anders” wat over diversiteit en inclusiviteit gaat in de liefde.

28 juli is de release van Martino zijn nieuwe single met de titel “Het is zomer”, een leuk lekker vlot nummer wat dus over de zomer gaat en te streamen / downloaden is via de bekende digitale kanalen. Uiteraard ook een bijpassende clip, gemaakt door Inge Feenstra, die o.a. te zien is bij TV Oranje.

Het tweede nummer op deze single “Samen naar de zon” is een duet met Franka van Rhijn. Beide nummers zijn geschreven door Brigitte van den Heuvel.