Nieuwe single Marco Schuitmaker

‘Zomernacht In Griekenland’ markeert de opvolger van Marco Schuitmaker’ inmiddels platina megahit ‘Engelbewaarder’, die nog altijd elke week de nummer 1 positie aanvoert in de Spotify top 50. Ook staat hij inmiddels meer dan 3 maanden in de Nederlandse Top 40.

Voor de fans die Marco al enige tijd volgen, zal ‘Zomernacht In Griekenland’ een vertrouwde klank hebben. ‘Zomernacht In Griekenland’ is altijd al één van Marco’s persoonlijke favorieten geweest. Met het gevoel dat het nummer nóg beter kon worden, heeft hij besloten om het geheel opnieuw te arrangeren met live ingespeelde muziek en opnieuw opgenomen zang. Marco Schuitmaker: “’Zomernacht In Griekenland’ wordt veel aangevraagd tijdens mijn optredens in het land. Ook kreeg ik vaak, voornamelijk van radio dj’s, de vraag of ik hem niet opnieuw moest uitbrengen. Samen met mijn manager besloot ik een nieuwe versie te produceren. Toen het af was, hebben we het direct gepresenteerd aan mijn muzieklabel Dino Music en iedereen was meteen enthousiast. Het was duidelijk: dit is dé opvolger van ‘Engelbewaarder’”. Het nummer past perfect in de kenmerkende sound van Marco Schuitmaker. Het is een aanstekelijk en vrolijk nummer dat, net als ‘Engelbewaarder’, direct in het gehoor blijft hangen. Marco hoopt met deze nieuwe single iedereen die ‘Engelbewaarder’ heeft beluisterd een waardige opvolger te bieden.