Nieuwe single John-Paul Chacon ‘Sala Contigo’

John-Paul Chacon werd in 1993 geboren in San José te Costa Rica en woont tegenwoordig in het mooie Nederlandse Oosterhout. JP, zoals hij vaak genoemd wordt, wist al vroeg dat hij professioneel zanger wilde worden en startte zijn carrière op zijn 16e.

Al snel volgden vele optredens door het gehele land. Tijdens zijn optredens zingt hij in verschillende talen: Nederlands, Spaans en Engels.

Hoewel de Spaanstalige markt best een serieuze optie voor John-Paul is, blijkt er nu ook in de Nederlandse scene een aanzienlijke hitkans voor hem te liggen met zijn nieuwe single ‘Solo Contígo’. Dit uitstekende, zomerse nummer geschreven door Bram Koning zal ongetwijfeld binnenkort hoog op de speellijsten van alle Nederlandstalige stations staan, een echte Latin ervaring voor de liefhebbers van het genre.