Nieuwe single Henk Bernard ; Geef Er Maar Een Slinger Aan

De zang van Henk Bernard wordt natuurlijk gekenmerkt door zijn unieke ‘snik’ in z’n stem, waardoor hij bij veel mensen altijd een gevoelige snaar weet te raken. Zijn grootste meezinger ‘Hou Me Nog Een Keertje Vast’, is inmiddels al gevolgd door vele grote hits als;

‘Ik Vraag Je Met Pijn In Mijn Hart’, ‘Jij Mag Alles Van Me Houden’, ’Blijf Vannacht Bij Me’, ‘Mi Amor’, ‘Een Zigeuner Wil Dansen’, ‘Als Een Vogel Zo Vrij’ , ‘Dan Ga Je Maar’

Nu is het, gesteund door het mooie weer op de overvolle terrassen, tijd voor een onvervalste up-tempo meezinger die Henk helemaal past, getiteld “Geef Er Maar Een Slinger Aan’. Het verrassende aan deze meezinger is dat deze is geschreven door twee collega’s van Henk, te weten Frank van Etten en Wesly Bronkhorst tijdens een schrijversessie van hun beiden. De titel verwijst er naar om van het leven te blijven houden en je niet te veel zorgen te maken daarvoor duurt het leven te kort, kortom “Geef Er Maar Een Slinger Aan’