‘Keep on Rolling’ prachtig duet van Johnny Bolk & Marianne Veenstra

Johnny Bolk (Convoi Exceptionnel, Lovin on the Highway) en Marianne Veenstra (Meiden die Rijden, Bloedgroep Diesel) zijn samen de studio in gedoken van Niels Lingbeek met een nummer van Frank Swenne, die ook verantwoordelijk was voor Johnny’s laatste singles, onder de arm.

Johnny kende Marianne al een tijdje uit de muziekwereld en vroeg haar om een duet op te nemen voor zijn nieuwe album. Na het beluisteren van het nummer was Marianne meteen enthousiast. “Keep on Rolling” kreeg vorm.

Keep on Rolling is het eerste nummer van een 2e Engelstalig album dat Johnny gaat maken. “Lovin on the Highway” het gelijknamige nummer loopt aardig door op de radiostations en word goed beluisterd. Dat was voor Johnny aanleiding om een vervolg album in het Engels te gaan maken.

Frank Swenne die de teksten schrijft voor Johnny is ook verantwoordelijk voor de bijbehorende videoclip.

We zijn momenteel al bezig om meerdere nummers op te nemen zodat we volgend jaar het album klaar hebben. We merken dat dat deze muziek richting wel aanspreekt bij de chauffeurs en dat is de reden dat we een vervolg album willen maken. Muziek om te rijden zegt Johnny lachend. Keep on Rolling” een pakkend rock nummer dat absoluut blijft hangen in je hoofd als je hem beluisterd hebt.