Jeannette Kelly bezingt in haar single “Die ogen van jou”

Vele jaren was Jeannette Kelly de zangeres van de bekende formatie The Evening Stars die in het verre verleden vele grote piratenhits hebben gescoord.

Deze vrolijke dame uit het Drentse Ruinen staat graag op het podium en toen zich de kans voordeed om solo opnieuw haar carrière leven in te blazen, greep zij die met beide handen aan. Ze nam contact op met volksproducer Martin Sterken vanwege zijn ervaring, de werkwijze en de vele hits waar hij om bekend staat. Samen hebben zij een lied, welke Jeannette al vele jaren aansprak, opgenomen als debuutsingle wat betreft haar solo-avontuur.
Zij is erg trots op het resultaat van het “Die ogen van jou” die in de jaren tachtig ook al hoge ogen
scoorde in de piratenmuziek wereld. Martin Sterken heeft het stuk in ere gehouden en enkel aangepast aan de hedendaagse kwaliteit, zonder daarbij het gevoel van het originele stuk te verliezen. Ad van Hoorn heeft destijds deze tekst geschreven en was blij verrast toen Martin hem wist te vertellen dat dit stuk opnieuw uitgebracht zou worden.
De bijpassende videoclip is gemaakt door de vakkundige handen van CreAgency en maken het geheel compleet.