Jay Jay Bauer – Ik wil dit meer

Jay Jay Bauer, de charismatische entertainer, markeert een mijlpaal in zijn carrière met maar liefst 22 jaar actief te zijn  in de entertainmentwereld.

In de loop der jaren heeft hij zich ontwikkeld tot een podiumbeest dat van elk festijn een waar feest weet te maken.

Met zijn onmiskenbare talent en energie heeft Jay Jay Bauer de harten van vele fans veroverd. Zijn aanstekelijke optredens, gecombineerd met zijn unieke stijl en aanpak, maken hem een ware publiekslieveling.

Ook “Ik wil dit meer” kwam tot stand met het vaste team waar ik al geruime tijd mee samenwerk, aldus Jay Jay. Met zijn nieuwe single en talloze verrassingen in petto, blijft Jay Jay Bauer zijn publiek verrassen en enthousiasmeren. Het belooft een spannend nieuw hoofdstuk te worden in zijn indrukwekkende carrière.