Het Is Een Wonder voor Douwe Kamminga 

‘Het is een wonder, het is een wonder – Ja, dat ik jou heb ontmoet!’   Zo luidt het refrein van Douwe Kamminga’s nieuwe single ‘Het Is Een Wonder’. 

Hij reisde dit keer wederom af naar Nederhorst den Berg, waar hij samen met zijn producer Hans Aalbers de studio in dook om deze Gouwe Ouwe een nieuw leven in te blazen. Met op de accordeon niemand minder dan Manfred Jongenelis hoopt hij met dit wonderschone lied de harten van het publiek te veroveren. 

Zijn inspiratie voor het nummer kwam naar boven toen hij eerder dit jaar het prachtige nieuws kreeg voor de eerste keer papa te zullen worden en draagt hierbij het nummer dan ook speciaal op aan dit kleine wonder, zijn dochtertje. (foar ús famke) 

Met een bloemenzee aan tulpen dankzij Tulpenboer Gert, straalt hij in de videoclip van top-tót-teen!