Frans van Adrichem brengt aanstekelijke zomersingle

Frans van Adrichem de in Eindhoven geboren en getogen zanger, is al sinds zijn jeugdjaren besmet met het zangvirus.

5 jaar geleden alweer was zijn debuut met het nummer ‘Het maakt niet uit’ Daarna volgde nog o.a `Vannacht`en `Mijn droom`, nummers waar hij veel airplay en optredens mee vergaarde. Nu vond Frans het tijd voor een opvolger en dat moest een tekst zijn met hetgeen wat iedereen wel herkent in iedere vorm van relatie, want immers `Liefde en haat` liggen dicht bij elkaar. De tekst werd geschreven door Alie Bakker en samen met Manfred Jongenelis heeft Frans van Adrichem er een geweldige aanstekelijke single van gemaakt, het heeft alles in huis om een dikke hit te worden, wat nog lang zal nadijen in muziekland.
De single zal uitkomen via het label “Zebra Music”.
De clip werd geschoten door Visuals Media en de single is te downloaden en/of te beluisteren via alle mediaplatforms.