Frank van Etten lanceert nieuwe single ‘Jij Dacht Alleen Aan Poen’ in samenwerking met The Rosenbergs

Frank van Etten, de geliefde volkszanger die bekend staat om zijn oprechte passie voor het genre, kondigt met trots de release aan van zijn nieuwste single ‘Jij Dacht Alleen Aan Poen’. Het nummer, geschreven door Frank zelf, belichaamt de essentie van volksmuziek en zal op 30 juni uitkomen.

Met zijn bijzondere talent heeft Frank van Etten zich gevestigd als een ware meester in het volksgenre. Zijn eerdere successen hebben hem een trouwe fanbase opgeleverd die snakt naar nieuwe muzikale avonturen. ‘Jij Dacht Alleen Aan Poen’ belooft deze verwachtingen ruimschoots te overtreffen.

Voor deze single heeft Frank van Etten samengewerkt met topproducer Edwin van Hoevelaak, die zijn jarenlange ervaring en expertise heeft ingebracht om het nummer naar nieuwe hoogten te tillen. Het resultaat is een meesterlijke productie.

Als klap op de vuurpijl heeft Frank van Etten een unieke samenwerking gevonden met het befaamde zigeunermuzikanten The Rosenbergs. De betoverende klanken en virtuositeit van The Rosenbergs voegen een extra dimensie toe aan het nummer.

Jij Dacht Alleen Aan Poen’ is meer dan alleen een lied; het is een muzikale reis die luisteraars meeneemt door de emoties van het leven. Met meeslepende melodieën, oprechte teksten en de kenmerkende stem van Frank van Etten, raakt het nummer recht in het hart van de luisteraar.