Feestduo Bekend van TV scoren met heerlijke zomerhit!

Een lekker zomer nummer met steeldrums, accordeon en trompetjes, vol met zomerse clichés van dansende strings tot een rokende bbq!

Het feestduo Bekend van TV bestaat uit muziekvrienden Ton en Edward uit Zwijndrecht. Met hun singles Koffie koffie lekker bakkie koffie en Hou van het leven kregen ze al veel regionale radio aandacht en ook hun videoclips zijn ruim bekeken op Youtube. Met de zomer in volle gang doken ze samen met de bekende producer André Kooiman de studio in voor een nieuw zomers feestnummer. Het nummer “Dansen in de zon” is een bewerking van het instrumentale “Trompet Festival” en heeft een ludieke meezing tekst gekregen, geschreven door André Kooiman. Allerlei zomer clichés van dansende strings tot een rokende bbq volgen elkaar in rap tempo op, wat een hilarisch nummer oplevert. Het arrangement met steeldrums, accordeon en trompetjes geeft meteen een lekkere zomerse vibe aan het nummer waarmee het tweetal zomaar eens hoge ogen kan gooien! Een lekker wegkijkende videoclip van dit nummer, gemaakt door de Clip Factory, verstevigd de promo rondom dit nummer en is o.a. te zien op het Youtube kanaal van AKMP en de bekende tv kanalen.
De single “Dansen in de zon” is vanaf begin Augustus 2023 verkrijgbaar in alle grote download en
streaming portals via het label van AKMP. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de
radiozenders in Nederland en België. Met deze lekkere meezinger dropt Feestduo Bekend van TV weer een heerlijk oorwurm in het rijke zomerse aanbod van nummers, waarmee ze zomaar eens een dikke zomerhit kunnen scoren!