Eddie komt met een remix op het mooie nummer “Iedere Dag” van Corry Konings

Eddie Wouters uit Borne is als zanger bekend onder zijn artiestennaam Eddie, maar is in het dagelijks leven eigenaar van een bedrijf dat advies geeft bij asbest sanering.

Eddie is een zeer verdienstelijk zanger en treed veel op, ook heeft hij de afgelopen jaren eigen singles gemaakt en met o.a. ‘Ik ben niet te veranderen’, ‘Ik ben geworden wie ik ben’ en de single ‘N8W8’ (uit te spreken als Nacht Wacht) kreeg hij steeds meer aandacht van diverse radiozenders in Nederland en België. Volgens Eddie die een geheel nieuwe weg is ingeslagen met een nieuw team werd het tijd voor een nieuwe single, daarom is hij de studio bij Joris van Dijk van Sonic Solutions ingedoken om een mooie remix versie te maken op het nummer van Corry Konings “Iedere Dag” Daar zijn beiden heel goed in geslaagd en laten graag fans en radiozenders genieten van deze mooie productie. Ik denk dat er weinig mensen zijn die stil kunnen blijven staan bij het horen van deze versie, aldus een trotse Eddie Wouters.