Duet voor Alma Loorbach & Rieks Schuring

Alma Loorbach & Rieks Schuring twee gevestigde namen uit de Groningse showbizz hebben de krachten gebundeld.

Beiden zijn regelmatig te beluisteren op de diverse radiostations met hun solo singles en met hun klassiekers “Polderkiend”  ( Alma Loorbach)  en  “Als ik votgoa “(Rieks Schuring)  jaarlijks in de RTV Noord Top 1000. Aan hun discografie wordt nu een toegevoegd namelijk ” Als na een mooie dag” een van oorsprong Duitse single die Alma Loorbach heeft voorzien van een Nederlandse tekst. Vanaf nu kun je de single aanvragen bij je favoriete radiostation . Te  downloaden  en  streamen . De single is voorzien van een mooie clip geschoten op het strand en in de haven van Delfzijl  en binnenkort te zien op de diverse clipzenders en voor een ieder die niet kan wachten ook te zien op de socials van Alma & Rieks.