Djason Janssen – Nog een kus voor ik wegga

Djason Janssen heeft in de anderhalf jaar tijd dat hij actief is in de muziekwereld twee zeer dansbare singles opgenomen en uitgebracht. Dat leverde hem veel positieve reacties op en ontving daardoor steeds meer uitnodigingen om op te treden bij diverse evenementen.

Tijdens één van de optredens raakte Djason in gesprek met Frank Verkooyen. Hij wist dat Frank naast zanger, ook eigenaar is van The Boom! Music studio in De Meern. Omdat Djason eigenlijk een andere muzikale weg wilde inslaan kwam de kennismaking met Verkooyen precies op het juiste moment. Djason: ‘Ik vertelde dat ik een cover wilde opnemen. Heel toevallig had Frank een Nederlandstalige bewerking van ‘Nur ein Kuss, Maddalena’ van Michael Holm op de plank liggen. Nadat ik de demo hoorde was ik verkocht en gaf aan dat ik die plaat graag op wilde nemen.