DJ DUO UIT DRENTHE & GRONINGEN STAAT OP DE ZWARTE CROSS EN MAAKT DAARMEE EEN DROOM WAAR!

Ook al bestaat het Piraten Power Hour nog geen jaar toch staan Danny Blom en Hermen Schomaker komende zaterdag in de Mega Tent op de Zwarte Cross, misschien wel het grootste podium van Nederland.


Komend weekend vindt de Zwarte Cross plaats in Lichtenvoorde. Op zaterdag zijn De Mega Tent en later op dag nog De Loco Arena het toneel van het Piraten Power Hour. Een DJ Act waarin een uur lang alle bekende piraten hits in hoog tempo en live gemixt voorbijkomen. Een uniek concept en dat blijft in het land niet onopgemerkt.

Danny (uit Pesse) – in het dagelijks leven DJ bij radio 538 staat al 15 jaar op de camping van Zwarte Cross – “Ik heb altijd gezegd dat ik geen dj klussen aan neem in het weekend van de Zwarte Cross, tenzij het op de Zwarte Cross zelf is en dit jaar gaat dit dus gebeuren. Of ik nu in een hotel slaap? Nee! De Zwarte Cross beleef je het best vanaf de camping dus ook dit jaar sta ik gewoon met mijn tentje op de camping”.

Hermen (uit Ter Apel) en sinds hij zich kan herinneren al DJ “Vanaf het begin wisten we dat we iets unieks bedacht hadden. Dat we nu al in de Mega Tent van de Zwarte Cross staan is natuurlijk een droom die werkelijkheid wordt. Zeker omdat we daarna ook nog een tweede optreden mogen doen in de prestigieuze Loco Arena”.

Het Achterhoekse Festival vindt al plaats sinds 1997 en trekt dit jaar maar liefst 220.000 bezoekers. Wie wil komen kijken naar het optreden van beide heren moet wel al in het bezit zijn van een kaartje want de Zwarte Cross is elk jaar binnen enkele uren uitverkocht.