Dit is de nieuwe van Frank & Mirella

Meer dan een halve eeuw geleden, in de tijd waarin muzikale legendes werden geboren, ontstond een duo: Frank en Mirella. Als een tijdloze herinnering aan vervlogen tijden, weerklinkt de betoverende stem van zanger Frank Mortiers nog altijd, en hij draagt met trots het weelderige repertoire van Frank & Mirella met zich mee.

Al ruim een decennium vormt hij een harmonieus verbond met de buitengewone talenten van zangeres Francis van den Berg.

Met hun nieuwe single “Blijf Dicht Bij Me” stappen Frank en Mirella opnieuw in de schijnwerpers en bewijzen ze eens te meer dat hun glansrijke carrière nog lang niet ten einde is. De nieuwe single is een fraaie herinterpretatie van een klassieker uit vervlogen tijden, oorspronkelijk uitgevoerd door de befaamde Duitse groep Mixed Emotions. Echter, Frank en Mirella hebben het nummer nieuw leven ingeblazen door er een gloednieuwe Nederlandse tekst aan toe te voegen, waardoor het een onweerstaanbare Nederlandstalige hit is geworden. De feestelijke videoclip is inmiddels te zien op Youtube, en prikkelt meteen je verlangen om feest te vieren. Frank en Mirella hebben opnieuw bewezen dat ze de kunst van het veroveren van de harten van hun fans tot in de perfectie beheersen.