Denys komt met een swingend, aanzwepend Zomers nummer! “Je bent zo mooi!”

De Achterhoekse zanger Denys (red. Dennis Rietberg) heeft vanaf 2018 negen nummers uitgebracht. Natuurlijk moest nummer tien een zeer vrolijk nummer zijn, zeker gezien de periode van het jaar, de zomer.

Daarom voegt hij aan dat rijtje een prachtige nieuwe single “Je bent zo mooi!” toe; Een ontzettend gezellig zomers nummer met een swingend tempo en een hoog meezinggehalte. Het nummer is een cocktail van feestelijke muziek met een zomers karakter, wat samen met accordeon en trompet tot een zeer feestelijk nummer is gemixt. De tekst is geschreven door Dennis Rietberg zelf en de productie is opgenomen bij de jonge talentvolle producer Dylan van der Feen in The Office Studio/ BME Bookings in Schraard.
Eerder had Denys al veel succes met zijn singles; “Sexy Lady “ Nou je doet maar”, “Guus kom naar huus”, “He meissie”, “Jij laat mijn bloed weer sneller stromen”, “Jonge god van 50”, “Mooie meisjes” , “Laat me nooit meer alleen!” en het in januari uitgekomen “Marie!” Waarmee hij landelijk gedraaid werd en wordt op de radiozenders in Nederland en België. “Je bent zo mooi!” verschijnt natuurlijk bij alle grote download en streaming portals via het label van CD Hamster Music.
De videoclip is vanaf dan ook te zien via o.a. Youtube en de bekende tv kanalen en is gemaakt door Jaap van Didden van JVD-Recording. Met dit heerlijke nummer laat Denys horen dat hij beschikt over een breed scala aan soorten Nederlandstalige muziek wat hij graag uitbrengt, van romantisch tot feest.