Bennie Beenham viert de zomer met nieuwe single No Hablo Español

Feestduo Bennie Beenham brengt vandaag de zomersingle No Hablo Español uit, een samenwerking met de Brabantse volkszanger Dave Govers. Een nummer over je Spaanse vakantieliefde die je niet kunt verstaan.

“We hebben het allemaal wel eens gehad, dat je denkt dat je de vrouw van je dromen tegen bent gekomen op vakantie, maar dat je geen idee hebt wat hij of zij zegt. Daar gaat dit liedje over”, aldus de mannen van Bennie Beenham. “Gelukkig kun je – zeker op vakantie – ook genoeg plezier met elkaar beleven zonder te praten…”

Bennie Beenham bracht tot nu toe dertien singles met vooral eigen repertoire uit en werkte samen met onder andere Barry Fest, K-Liber en Barry Badpak. Hiermee kreeg het duo aandacht bij Dumpert, Beau (RTL 4), Radio Veronica, AD, Het Parool, De Oranjezomer, BN De Stem, 3voor12, Omroep West, Omroep Brabant, Den Haag FM en TV Oranje. Op Spotify werd de muziek in totaal meer dan 1,5 miljoen streams. Quarantaine Carnaval werd genomineerd voor de Carnavalskraker 2021-verkiezing georganiseerd door BN DeStem, Brabants Dagblad en Eindhovens Dagblad. Lam Zijn Is Logisch stond op de playlist bij RADIONL en werd genomineerd als Carnavalshit van 2023 door onder andere Sterren NL, RADIONL en TV Oranje.