De ras entertainer & zingende jukebox Wilfred Belles is geboren op 26 januari 1970 in Haarlem. Wilfred weet tijdens zijn optredens niet van ophouden. De single “dat ene moment” is ook een cover van Andre Hazes maar in een modern jasje, waarmee hij zijn tweede Hazes klassieker weet uit te brengen. Dit dan wel met een modern remake.

6 juli komt Wilfred zijn nieuwste single uit. Achter deze single zit een mooi verhaal. Wilfred heeft dit nummer speciaal gezongen voor een dame tijdens zijn optreden.
5 juni 2014 had hij een afspraak met haar en toen was het raak. Ze zijn meteen bij elkaar gebleven. 5 juni 2023 hebben ze een afspraak bij Roy Otters van ANRO Productions in de studio en besluiten om het nummer ” Dat ene moment” op te nemen, maar wel in een vrolijk jasje. Toeval of niet, op dit nummer hebben zij elkaar leren kennen. Op 5 juni zijn ze bij elkaar gekomen en op 5 juni werd de single opgenomen. Hoe leuk is dat!!!!!
Wilfred is ruim 25 geleden begonnen door mee te doen aan een talentenjacht, toen werd al snel duidelijk dat dit was wat hij wilde.
Dat hij talent had werd al snel bevestigd. Niemand minder dan de tekstschrijver van Gerard Joling (Kees Koek) zat in de jury en deelde mee dat als Gerard Joling het een keer af zou laten weten dat Wilfred makkelijk zou kunnen invallen!
Wilfred wordt veel gevraagd om te zingen op bruiloften en partijen en in cafés. Hij maakt er altijd een feest van !!!!
Wilfred is een man met een mooie stem, als je je ogen dicht doet zou je bijna denken dat Mick Hucknall (Simply Red) zingt. Hij zingt met gemak al zijn nummers. Duetten van Willeke Alberti tot Ruth Jacott, jaren 70/80, Reggae, Soul, Nederlands, Engelstalig en Funk. Of te wel Wilfred is een allround zanger.
Ook heeft hij meerdere singles uitgebracht zoals:
” Ik ga leven” ,
” Homely girl”,
” Midnight Dynamos” ,
” Ga met me mee” ,
” Zoveel mooie vrouwen”,
” Waar ben je nu”
” Can you feel the Funk”,
” Donker om je heen “
Plug-in en promotie wordt verzorgt door Raoul Scholten van Angelsrecords 
De single ” Dat ene moment ” van Wilfred Belles wordt gelanceerd op 6 Juli 2023. Het nummer zal alleen digitaal geplugd worden aan de radiostations en wordt uitgebracht door het platenlabel  Angelsrecords
Daarnaast zal de de single te beluisteren zijn via de bekende streaming sites zoals HitsNL, Juke, Itunes, Spotify en Deezer en Youtube.