YVONN – Dansen Tot De Zon Opkomt

Yvonne Metselaar is geboren op 29 juli 1993 in Hoogeveen. Op haar 12e, tijdens de musical in groep 8 besefte ze dat ze zingen heel erg leuk vond en besloot hier hobbymatig meer mee te doen.

Producer Michel Wijninga leert ze kennen als ze mee doet aan een zangwedstrijd, waarbij hij meespeelt in de begeleidingsband. Een aantal jaar later is er een samenwerking ontstaan toen Michel opzoek was naar een
zangeres om een gedichtje (van Essy Touw) die hij vertaald had naar muziek, in te zingen.
In september 2020 hebben ze samen de eerste piano cover ‘Writing Stories’ van Miss Montreal gemaakt. In 2021 volgde haar debuut single ‘1 uit een miljoen’. Daaropvolgend ontstonden er meerdere covers en eigen liedjes. Met als laatste haar nieuwste single:

Dansen Tot De Zon Opkomt

Een heerlijk romantisch en vrolijk zomers nummer. Inmiddels beschikbaar op alle streamingdiensten.